YASEMİNLERİM

YASEMİNLERİM

8 Eyl 2011

""Suprizzzzzzzz""



Gunaydin degeli misafirlerim hepinize hayirli cumalar dilerim ,iste suprizzzzz ben bu aralar taktim gidiyorum degisik birseyler uretmek istedim ve bir sapka yaptim bebekler icin ,tabiki buyuterek kendinize genc kizlariniza da yapabilirsiniz, suprizimi begendinizmi canlarim ,kibristan kucak dolsusu sevgiler:))

5 yorum:

TATESAL dedi ki...

Canım merhabalar...şapka harika olmuş,ellerine sağlık....

mavilale dedi ki...

ellerine sağlık yasemin harika görünüyor şapka

Unknown dedi ki...

selam arkadaşım iyi dileklerin için teşekkür ederim girneye gelebilirmiyiz bilmiyorum zamanımız kısıtlı ama tel.no verirsen yorumlarım onaylanmadan yayınlanmıyor merak etme insanın insana ne zaman lazım olacağı belli olmuyor kısmet bakarsın geliriz bakarsın sana ihtiyacımız olur yada sadece ziyaretine geliriz neyse hayırlısı bizim oraya gelmemizle ilgilenmen bile güzel çok teşekkür ederim.Mukaddes Eren muko71blogspot sevgilerimle esenkal.

Arzu'nun hobileri dedi ki...

selamlar ablacım.umarım iyisinizdir.pc başına daha yeni oturdum yeni yazımıda gece üçbuçuk civarlarıydı planlanmış yazı olarak eklemiştim.az önce baktım kocaman çıkmış resimler,:Pdüzelttim. ablacım ,oyaları ben yapmadım ama yapabilirim.çok zor değil inan ki.sen de yapabilirsin bence.teşekkür ederim güzel yorumun için.Mari'ye yorum yazmadım cboxdan gönderdim acaba ondan mı yoksa yorum kısmından mı gönderemedin.ben bir kaç gündür yorum yazmadım ona. dün de internet explorerdan giriş yapamadım bloğuma.google cromedan girdim bazen onlardan da olabiliyor.umarım düzelmiştir problem.

Şapka çok hoş olmuş.ellerine sağlık ablacım harikasın ne diyeyim maşallah sana.bu aralar pek bir şey ürettiğim yok artık kışa doğru bende örgülerin başına otururum herhalde.şimdilik bu kadar yazıyorum.çokkkkkk öpüyorum.Allah'a emanetsiniz.sevgilerimle.hoşçakalın.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık renkli kurdelalarla her kıyafetle giydirilir.