YASEMİNLERİM

YASEMİNLERİM

21 May 2012

""Alaaddinin Sihirli Bebek Patigi Anlatimli""

Hayirli pazarlar diliyorum degerli misafirlerim ,Cok begenerek ordugum bebek patigini sizlerle paylasmak istedim . Allaattinin sihirli lambasina benzettigim bu harika patigin iste tarifi.. 1 Sira , 8,ilmek baslaniyor. 1,ilmek horosa or 1,uzerine dola,6,tane horosa or,1,dola.1,horosa or. Arka tarafi duz on tarafta yine resimde gordugunuz gibi 21,sira artirarak oruluyor .22,inci sirada iki taraftan 4,er ilmek kesiniz, kestikten sonra on taraftan kordon gecirmek icin delik yapiniz ,,4 arasi tam geliyor ,,iki sira duz ordukten sonra,4,sira hohosa orup ilmekleri kesip bitirelim .on tarafina kucuk bir pompom yapalim ,kenar dikisini diktdikten sonra kordonu gecirip pompomu takiniz iste size alaaddinin sihrirli patigi bebeginiz gule gule giysin annesi hepinize kucak dolsusu sevgiler:))

6 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık canım patikler harika olmuş benimde dosyamda bekleyen modellerden:))
sağlıkla giyilsin inş.

TATESAL dedi ki...

Canım arkadaşım güzel yorumların için dostluğun için sana çok teşekkür ederim....
patikler çok şirin olmuş,ellerine sağlık....sevgiler...

safiye serbest dedi ki...

Selamlar yasemin hanım patik çok hoşuma gitti çocuklarara güzel olur da büyüklerede olurmu bunun büyügünü örsek sayıları çogaltarak ellerine saglık sahibi güzel günlerde giysin

Arzu'nun hobileri dedi ki...

ellerine sağlık ablacım.çok hoş olmuşlar.bu modelden halam kızıma bebekken, bir kaç çift örmüştü.ayakta çok hoş duruyor.çok öpüyorum.kolay gelsin.kucak dolusu sevgilerimle... :))

belguzaranne dedi ki...

yasemın hanım elınıze sağlık çok tatlı olmuş

Unknown dedi ki...

İSMİNE ÇOK UYGUN BİR MODEL..ÇOKTA BASİT GÖRÜNÜYOR.. İZNİNİZLE ARŞİVİME ALIYORUM ..SEVGİLER